Yhteistyörobotit mahdollistavat ainutlaatuisen interaktiivisen ja käyttäjäystävällisen automatisoinnin. Ne on suunniteltu toimimaan teollisuusrobottien kevyempinä vaihtoehtoina, joita voidaan asentaa pienempiin tiloihin, ihmisten läheisyyteen. Olennaisin ero teollisuusrobotteihin on juuri yhteistyörobottien pienemmät voimat, ja matalammat nopeudet.

Me myymme tanskalaisen Kassow Robots valmistajan koko yhteistyörobottisarjaa, johon kuuluvat 7-akseliset robotit KR810 (ulottuma 850mm, kyötykuorma 10kg), KR1205 (ulottuma 1200mm, hyötykuorma 5kg), KR1410 (ulottuma 1400mm, hyötykuorma 10kg), sekä KR1805 (ulottuma 1800mm, hyötykuorma 5kg)

Vaikka yhteistyörobotit ovat suhteessa vähemmän vaarallisia käyttäjälleen ja ympäristölleen, kuin peristeiset teollisuusrobotit, on niitä integroitaessa ja käyttöönotettaessa silti noudatettava suurta huolellisuutta. Kokemuksemme myötä olemme havainneet puutteellisia asennuksia ja käyttöönottoja, sekä käyttötarkoitukseen soveltumattomia yhteistyörobottisovelluksia, ja pyrimmekin siis tarjoamaan asiakkaillemme itse laitteiden lisäksi myös neuvontaa jo olemassa olevien laitteiden tehokkaampaan ja turvallisempaan käyttöön.

Pyydä lisätietoa ja tarjous ottamalla yhteyttä meihin. Yhteystiedot sekä yhteydenottolomakkeen löydät tästä linkistä.