Yritys

Suunnittelemme ja toteutamme tuotantosoluja, ja tehdas- ja tuotantosimulaatiot ovat mahdollisia jo tarjousvaiheessa.

Lapela Technology tunnetaan kotipaikkakunnallaan Raumalla vain Lapelana, jonka toiminta on alkanut perheyrityksenä. Olemme valmistaneet ja muovanneet metallituotteita jo vuodesta 1945, ja palvelemme asiakkaitamme edelleen koneistus-, hitsaus-, levy- ja kokoonpanotöissä.

Vuosien saatossa kokemusta on kertynyt monista erilaisista projekteista, kuten esimerkiksi Geologian tutkimuskeskuksen (GTK), sekä Posivan kanssa tehdyistä erilaisista pohjavedentutkimuksessa käytettävien laitteiden kehitysprojekteista, joiden tuloksena on syntynyt mm. Posiva Multi Packer System. 

Tuotteidemme valmistuksessa käytössämme on mm. työstökeskus, CNC- ja manuaalisorveja, sekä plasmaleikkaus-, MIG-, TIG- ja laserhitsausasemat.

Koulutamme robottihitsareita ja robotin käyttäjiä!

Koulutuksessa käytämme mm. RoboDK ohjelmistoa, GSK RB08 robottia, sekä Kemppi A7 MIG laitetta.

Maahantuomme GSK Nordic brändin alla GSK CNC Equipment Co. Ltd:n robotiikkaa, CNC ohjauksia, sekä työstökoneita.

Meiltä myös Kassow Robotsin 7-akseliset yhteistyörobotit. Olemme asiakkaamme tukena tarpeen tunnistamisessa, ja tuotannon tehostamisessa innovatiivisilla ja älykkäillä ratkaisuilla.

Uusin lisäyksemme valikoimaamme ovat Onrobotin älykkäät robotin työkalut, sovellukseen kuin sovellukseen.

Työstökonevalikoimaamme kuuluvat lastuavat koneet, lasermerkintä, hitsaus- ja leikkauslaitteet, sekä automaatiopuolella logiikat, taajuusmuuttajat, moottorit sekä HMI-paneelit.

Jälleenmyymme RoboDK ohjelmaa Suomessa, ja tarjoamme ohjelman käyttöön kattavaa peruskoulutusta, sekä suomenkielisen tuen. 

Olemme mukana Robocoast verkostossa. 

Laite- ja ohjelmistoratkaisujen lisäksi olemme asiakkaidemme tukena tuotannon erilaisissa haasteissa, kuten turvallisuudessa, sekä menetelmäsuunnittelussa. 

Posiva Multi Packer System esittelyssä Englannissa, The Contamination Expo 2019 -tapahtumassa