shop@lapela.com • +358 103 270 411

Lisää sinua kiinnostava tuote tuotekoriin ja täytä yhteydenottolomake.

Ominaisuudet

Dobotit mukautuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin eri aloille kuten esimerkiksi hitsaukseen, kokoamiseen, pakkaamiseen tai vaikka kuvaamiseen. Yhteistyörobotit voidaan kytkeä erilaisten lisäosien, kuten tarttujien, näköjärjestelmän tai voima-anturien kanssa.

Dobot CR yhteistörobotti sarjassa on 4 cobottia hyötykuormilla 3kg, 5kg, 10kg ja 16kg. Yhteistyörobotti sarja on suunniteltu helppokäyttöisyys edellä ja Dobotin kanssa voit työskennellä samassa ympäristössä turvallisesti ilman erillistä turvaverkkoa. CR-sarjan cobotit tukevat törmäyksen havaitsemistoimintoa viidellä säädettävällä törmäysvoimakkuudella. Dobotin mukaan on mahdollista valita DOBOT SafeSkin, joka varmistaa 15 cm:n läheisyystunnistuksen ja lopettaa toiminnan välittömästi törmäyksen välttämiseksi. Monipuolinen, pitkä aikainen käyttöikä sekä taloudellisuus auttavat tehokkaasti säästämään kustannuksissa.

Dobotin asentaminen on tehty helpoksi ja nopeaksi, jolloin moni pystyy aloitamaan sen käytön itsenäisesti. CR yhteistyörobotti sarjaa voi ohjata matkapuhelimella reaaliaikaisesti PAD-älypäätesovelluksella; tukee Android-, iOS-, Windows- ja muita alustoja. Korkean suorituskyvyn WLAN-kortilla lähetystys nopeus voi olla jopa 433 Mbps, mikä on paljon suurempi kuin tavalliset 150 Mbps langattomat WLAN-kortit.

Tutustu tuotteen tarkeempiin tuotetietoihin.

Monipuolinen ja laaja valikoima

Tehokkaampia ratkaisuja
Soita
+358 103 270 411
Osoite
Aittakarinkatu 38, 26100 Rauma
Sähköpostiosoite
shop@lapela.fi

Jätä yhteydenottopyyntö