shop@lapela.com • +358 103 270 411

OnRobot – Kamera

 

Lisää sinua kiinnostava tuote tuotekoriin ja täytä yhteydenottolomake.

Kameran lisääminen yhteistyörobotti sovelluksiin ei ole koskaan ollut näin helppoa, yhden kuvan kalibroinnilla, nopea ohjelmointi ja saumaton tarttujan integrointi.

Joustava ja muunneltava kamerajärjestelmä, on ihanteellinen melkein mihin tahansa yhteistyörobottiin. Kamera sopii täydellisesti erilaisten esineiden lajitteluun, CNC-koneisiin, joissa on taipumusta ulkomuodon määrittelemiin metalliosiin tai moniin muihin valinta- ja paikka-sovelluksiin, joissa suunta on tärkeä.

Tehokas 2,5D-kamera tarjoaa laajan kuvakulman eri korkeuksille tai pinotuille esineille. Yhden laukauksen tunnistus useille kohteille minimoi pyörimis ajan.

5833,00  (+ alv 24%)

Varastossa

Ominaisuudet

Lisää kamera yhteistyörobotti ohjelmiin nopeasti ja helposti yhden kuvan kalibroinnilla, nopealla ohjelmoinnilla ja saumattomalla tarttujan integroinnilla. Monipuolinen näköjärjestelmä, joka sopii melkein mihin tahansa yhteistyörobotti sovellukseen kuten esimerkiksi Universal Robots, Dobot CR tai Elfin yhteistyörobottisarja. Kamera voidaan asentaa robotin päähän ja se integroituu saumattomasti yhteistyörobotin käyttöliittymään.

Käyttöönotto on nopeaa, joten siirtyminen uusiin tuotteisiin tai prosesseihin on vähäinen. Yhden kuvan kalibrointi ja osien tunnistus vie vain muutaman minuutin. Ohjelmointi on intuitiivista ja nopeaa.
Edistyneen 2,5D-kamerajärjestelmän avulla saat laajan kuvakulman ja kyvyn pinota osia tekemättä siitä monimutkaista.

Tarkasta kohteet väri- ja ääriviivatunnistimella; ilman robottia tai sen kanssa ja varmistaa tasainen laatu.

Automaattinen maamerkki mahdollistaa dynaamiset työympäristöt ja mobiilirobottiasetukset.

Easy One System -asennus mihin tahansa johtavaan robottibrändiin ohjelmistolla, joka on helppo asentaa ja ohjelmoida, joten jopa työntekijät, joilla ei ole teknistä taustaa, voivat asettaa sen.
Kamera voidaan asentaa robotin varteen tai ulkoisella kiinnikkeellä. Saatavana on useita kokoonpanoja – robotin laipan ja kallistuksen ympäri.
Yhden kuvan kalibrointi ja osan tunnistaminen.
Ota vain kuva työpinnasta kalibroidaksesi kameranäkymän ja kuva jokaiselle työkappaleelle, jonka järjestelmän tulisi havaita.
2.5D näkymän syvyyshavain: käytetään sovelluksissa, kuten eripituisten esineiden pinoaminen tai käsittely.

Tutustu tuotteen tarkeempiin tuotetietoihin. 

Laaja ja monipuolinen valikoima

Tehokkaampia ratkaisuja

Soita

+358 103 270 411

Osoite

Aittakarinkatu 38,
26100 Rauma

Sähköpostiosoite

shop@lapela.fi

Jätä yhteydenottopyyntö