shop@lapela.com • +358 103 270 411

RoboDK – Robot development kit

 

Lisää sinua kiinnostava tuote tuotekoriin ja täytä yhteydenottolomake.

Toimimme edustajana RoboDK ohjelmistolle. RoboDK on offline-ohjelmointi- ja simulointiohjelmisto teollisuusroboteille. RoboDK:lla voit luoda robotillesi liikeratoja ja testata niitä moniin eri tarkoituksiin, kuten hitsaukseen, kaivertamiseen, paketointiin, maalaamiseen tai kappalekäsittelysovelluksiin.

Ohjelmisto mahdollistaa teollisuusrobotin etäohjelmoinnin, simuloinnin ja liikeratojen testaamisen. Järjestelmällä voit mitata robotin tarkkuutta ja saada kalibroinnissa tarvittavaa tietoa, joka määrittää toimiiko laite sen käyttöön tarkoitetussa asiassa.

RoboDK:lla voit ohjelmoida minkä tahansa robotin helposti offline-tilassa vain muutamalla napsautuksella ja testata toimiiko se niinkuin pitää. Offline-simulaation ohessa RoboDK luo sinulle ohjelmakoodin, kun haluat siirtää sen robottiisi. RoboDK:n simulointi- ja offline-ohjelmointityökalujen avulla voidaan ohjelmoida robotteja tuotantoympäristön ulkopuolella.

 

Ominaisuudet

RoboDK:lla voit myös käyttää robottiasi kuten 5-akselista jyrsintä (CNC) tai kuten 3D-tulostinta. Simuloi ja muunna NC ohjelmasi (G-code, APT tai DXF) robotin ohjelmistoksi, RoboDK optimoi automaattisesti robottisi liikeradan ja ilmoittaa akselin ylityksistä ja törmäyksistä.

RoboDK:n helppokäyttöisyyden vuoksi, aiempaa ohjelmointikokemusta ei tarvita. RoboDK:n avulla voit ohjelmoida robotteja suoraan tietokoneeltasi, tabletiltasi tai puhelimestasi. RoboDK:lla on valikoimassa yli 500 teollisuusrobotti mallia 50 eri robottivalmistajalta, kuten esimerkiksi Universal Robots, Dobot CR cobottisarja, Elfin yhteistyörobotti sarja & GSK teollisuusrobotit. Robotti kirjastosta voit ladata itsellesi käyttöön valmiita malleja eri valmistajilta testattavaksi RoboDK:ssa.

RoboDK Post Prosessointi yhteensopivuus on laaja esimerkiksi ABB RAPID (mod/prg), GSKNordic, Fanuc LS (LS/TP), KUKA KRC/IIWA (SRC/java), Motoman Inform (JBI), Universal Robots (URP/script) ja monien muiden kanssa.

Soita

+358 103 270 411

Osoite

Aittakarinkatu 38,
26100 Rauma

Sähköpostiosoite

shop@lapela.fi

Jätä yhteydenottopyyntö