shop@lapela.com • +358 103 270 411

 Ruuvari + ruuvinsyöttölaitteet

Lisää sinua kiinnostava tuote tuotekoriin ja täytä yhteydenottolomake.

KYSY PÄIVÄN HINTAA! 

Ominaisuudet

Täydellinen ruuvausratkaisu sisältää ruuvinsyöttölaitteen ja helpon One System -asennuksen kaikille johtaville robottibrändeille. Tarkka momenttisäätö ja upotettu akseli eliminoivat lisäintegraation ajan sekä kustannukset ja varmistavat tasaisen sekä tarkan ruuvin työnnön.

OnRobot-ruuvimeisselit käsittelevät laajan valikoiman ruuvikokoja M1.6-M6, jopa 50 mm pituuteen. Tarkka vääntömomentin säätö vaihtelee välillä 0,15 Nm-5 Nm tasaista ja tarkkaa ruuvaamista varten. Monipuolisempi ja älykkäämpi kuin perinteiset työkalut. OnRobot-ruuvimeisseli tunnistaa, onko ruuvi poimittu, oikea pituus vai onko se asetettu oikein kiristysprosessin aikana.

Tarkka voimanhallinta ja älykäs virheiden havaitseminen. Automatisoi useita ruuvausprosesseja nopealla, valmiilla asennuksella ja käyttöönotolla.Ruuvit vedetään työkalun sisään ja käytetään automaattisesti, kun robotin varsi liikkuu paikalleen, mikä vähentää robotin varren liikettä ja yksinkertaistaa ohjelmointia.

Vaihto eri ruuvityypille tai -kokoon kestää muutaman minuutin, mikä vähentää seisokkeja ja lisää tuotannon tehokkuutta.

Vaadittava turvataso saatetaan menettää käytettäessä yli 30 mm pidempiä ruuveja. Esd-sertifioitu; sopii kaikkiin kokoonpanoympäristöihin, mukaan lukien elektroniikka.

Tutustu tuotteen tarkeempiin tuotetietoihin. 

Tutustu myös

Monipuolinen ja laaja valikoima

Tehokkaampia ratkaisuja

Soita

+358 103 270 411

Osoite

Aittakarinkatu 38,
26100 Rauma

Sähköpostiosoite

shop@lapela.fi

Jätä yhteydenottopyyntö