shop@lapela.com • +358 103 270 411

OnRobot – Soft Gripper

 

Lisää sinua kiinnostava tuote tuotekoriin ja täytä yhteydenottolomake.

PYYDÄ TARJOUS!

"

Huom! Tuotteen lisääminen tuotekoriin ei ole virallinen ostopäätös. Lähetämme yhteydenoton jälkeen tarjouksen, joka sisältää tuotteen hinnan, tuotteen toimituskulut, toimitusarvion, maksuehdot tai muut tuotteen tilauksesta tulevat kulut.

Ominaisuudet

Antaa uusia mahdollisuuksia elintarvikkeiden ja juomien, kosmetiikan ja lääkkeiden automaattiseen käsittelyyn sertifioidulla elintarvikekäyttöön soveltuvalla pehmeällä tarttujalla. OnRobot Soft Gripper pystyy tarttumaan moniin epäsäännöllisiin muotoihin ja herkkiin esineisiin, tämä tekee siitä ihanteellisen toimimaan elintarvike- ja juomatuotannossa, esimerkkinä hedelmien ja marjojen poiminta ja käsittely.

Soft Gripperin avulla voit parantaa tuotannon laatua. Tuote tarjoaa saumattoman integroinnin valitsemaasi robottiin.

OnRobot Soft Gripper tarttuja on saatavana kolmella erilaisella vaihdettavalla tarttujakupilla. Soft Gripperin mukana tulee OnRobotin pikavaihdin, perusyksikkö ja tarttujakuppi. Tuote on helppo käyttöönottaa.

Soft Gripperin tarttujakupit ovat konepestäviä ja täyttävät FDA 21 CFR (rasvattomille elintarvikkeille) ja EC 1935/2004 sertifikaatit elintarvikkeiden käsittelylle. Suurin hyötykuorma; 2,2 kg (riippuu käsiteltävien esineiden muodosta, pehmeydestä ja kitkasta) ja tuotteen pitomitat vaihtelevat 11 mm 118 mm tarttujakupista riippuen.

Joustavat ja vaihdettavat tarttujakupit. Ihanteellinen käsittely herkille esineille ja epäsäännöllisille muodoille. Tarttujassa on valmiiksi integroitu ohjelmisto, joka on helppo asentaa ja ohjelmoida, joten jopa työntekijät, joilla ei ole teknistä osaamista, voivat asettaa sen. Ulkoista ilmansyöttöä ei tarvita, mikä säästää ylläpitokustannuksia.

Tarttuja mitoitus 11mm – 118mm esineille. Jopa 2,2 kg hyötykuorma käsiteltävien esineiden muodon, pehmeyden ja kitkan perusteella.

Tutustu tuotteen tarkeempiin tuotetietoihin. 

Tutustu myös

Laaja valikoima tuotteita teknologian tuotantoon

Uusia ratkaisuja teknologian saralla

Tuomme teknologian uudistuksen luoksesi

Autamme mielellämme
Soita

+358 103 270 411

Osoite

Aittakarinkatu 38,
26100 Rauma

Sähköpostiosoite

shop@lapela.fi

Jätä yhteydenottopyyntö