Tuotteet & palvelut

Maahantuomme GSK Nordic brändin alla GSK CNC Equipment Co. Ltd:n robotiikkaa, CNC-ohjauksia sekä työstökoneita. Työstökonevalikoimaamme kuuluvat lastuavat koneet, lasermerkintä, hitsaus- ja leikkauslaitteet sekä automaatiopuolella logiikat, taajuusmuuttajat, moottorit sekä HMI-paneelit.

Valikoimaamme kuuluu tanskalaisen Kassow Robots valmistajan yhteistyörobottisarjaa sekä kiinalaisen Elfin valmistajan yhteistyörobotteja. Tarjoamme erilaisia robotteja erilaisiin käyttötarkoituksiin niin pienemmästä käyttötarkoituksesta isommalle kuormalle. Edustamme myös tanskalaista OnRobotia: tarjoamme asiakkaillemme  erilaisia robotin lisäosia sekä työkaluja, heidän monipuolisesta tuotevalikoimasta.

Suunnittelemme ja valmistamme pohjavedentutkimuksessa käytettäviä monitulppaus- ja näytteenottojärjestelmiä. Laitteemme on suunniteltu yhteistyössä Posivan kanssa ja laiteitetamme on käytössä mm. Posivalla ja Geologian tutkimuskeskuksella (GTK). Yhteistyön myötä olemme kehittäneet Posiva Multi Packer Systemin, joka on tarkoitettu pohjavesien mittaamiseen eristetyillä vyöhykkeillä. Laitteitamme voi käyttää eri syvyisissä kairareijissä, muutamasta kymmenestä metristä tuhansiin metreihin.

Jälleenmyymme RoboDK ohjelmaa Suomessa ja tarjoamme ohjelman käyttöön kattavaa peruskoulutusta sekä suomenkielisen tuen. Koulutamme  robotin käyttäjiä. Koulutuksessa käytämme mm. RoboDK ohjelmistoa, GSK RB robottia, Elfin ja Kassow Cobotteja.

Avustamme myös tuotannon tehostamisessa tarjoamalla menetelmä- ja laitesuunnittelua, jonka tarkoituksena on tunnistaa mm. mahdolliset pullonkaulat, nostaa automaatioastetta sekä turvallistaa tuotannon eri prosesseja. Laajasta valikoimastamme löydät tuotteen tai palvelun monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Tutustu valikoimaamme!

7 + 15 =

Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake!

Autamme mielellämme oikean tuotteen löytämisessä.