MUUT TUOTTEET

RoboDK

RoboDK:lla voit luoda robotillesi liikeradan helposti offline-tilassa. Offline-simulaation ohessa RoboDK luo sinulle ohjelmakoodin, kun haluat siirtää sen robottiisi. RoboDK:lla voit luoda robotillesi liikeratoja ja testata niitä moniin eri tarkoituksiin, kuten hitsaukseen, kaivertamiseen, paketointiin ja maalaamiseen sekä kappalekäsittelysovelluksiin. Ohjelmisto mahdollistaa teollisuusrobotin etäohjelmoinnin, simuloinnin ja liikeratojen testaamisen. Järjestelmällä on myös mahdollista mitata robotin tarkkuutta ja saada kalibroinnissa tarvittavaa tietoa, joka määrittää toimiiko laite sen käyttöön tarkoitetussa asiassa.

Riskinarviointi

Onko teidän yrityksellä tiedossa minkälaisia riskejä liittyy koneiden tai laitteidenne käyttöön? Erilaisten laitteiden ja koneiden kanssa toimiessa on erittäin tärkeää tunnistaa ja tiedostaa mitä riskejä niiden käyttöön liittyy. Näin työn tekeminen on turvallisempaa, tehokkaampaa, kustannus säästeliästä ja myös tietenkin meidän on helpompi ennalta ehkäistä vaaratilanteita.

Me täällä Lapelalla teemme asiakkaillemme riskinarviointia. Lapelalla on laaja kokemus kone/teknologia -alalta sekä erinäisistä koneista/laitteista, jota voimme pitää vahvuutenamme riskinarviointia tehdessä. Kartoitamme tuotantolaitoksen koneisiin, laitteisiin ja tuotantoprosessiin liittyviä riskejä ja vaaroja. Tarkistamme, että kaikki vaatimukset ovat täytettynä niin uusilla kuin vanhoilla koneilla. Osaamme ottaa huomioon pienimmätkin osa-alueet arviointia tehdessä kuten esimerkiksi liikuvien osien suojaukset tai lämpötilavaihtelut.

Olemme luoneet kolmen askeleen portaat, jonka mukaan riskinarviointi tullaan toteuttamaan; Vaarojen tunnistaminen, Riskien arviointi & Suojausmenetelmän suunnittelu. Jokainen laatimamme askeleen kohta riskin arvioinnissa teemme Käyttöasetuksen 403/2008 ja SfS EN ISO 12100 mukaisesti. Näiden vaiheiden avulla varmistamme muun muassa, että kaikki osa-alueet on huomioitu riskinarviointia tehtäessä, tuotamme kustannustehokasta tulosta, selkeytämme prosessia sekä pystymme havainnollistamaan kokonaistilannetta asiakkaalle.

Haluamme tarjoja asiakkaillemme riskinarviointia pitkäaikaisena  palveluna, jossa esimerkiksi asiakkaan ei tarvitse erikseen huolehtia tarvittavista vuositarkastuksista. Me suoritamme koneiden ja laitteiden määräaikaishuollot sekä tarkastukset. Tällöin asiakas pystyy esimerkiksi keskittymään muuhun toimintaa vaativiin osa-alueisiin.

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus tilata riskinarviointi lisäpalveluna, meiltä hankittuun koneeseen, laitteeseen tai meneillään olevaan projektiin. Tämä mahdollistaa asiakkaalle helppouden hankkia kaikki tarvittava ”saman katon alta”.

Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake alta ja olemme yhteydessä tuota pikaa.

1 + 13 =